Vanaf € 35.990
*/ ?>

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

De nieuwe Outlander PHEV-2019

Verbeterd
sneller
sterker

Nu in de showroom
De nieuwe Outlander PHEV-2019

HOOGWAARDIG
INTERIEUR

Beleef kwaliteit

COMFORTABEL GENIETEN

In het interieur beleeft u kwaliteit. Vanaf de uitvoering Instyle is de Outlander PHEV uitgerust met ons luxe ‘P-line’ interieur. Speciale zwart lederen bekleding met hoogwaardige afwerking en een zwarte hemelbekleding zorgen voor een luxe en rustige ambiance met een sportief accent.

Zitten zoals het bedoeld is

EEN WELDAAD VOOR HET LICHAAM

De nieuwe dynamische stoelen zien er niet alleen sportief uit, maar hebben een verbeterd silhouet en geven daardoor meer zijdelingse steun en rugsupport. Een weldaad voor het lichaam op lange en korte ritten.

Met oog voor detail

GEBRUIKS-
VRIENDELIJK 2.0

Verbetering zit in de vele details. Het nieuwe instrumentenpaneel is voorzien van een Multi Info Power Meter, wat het instinctief begrip van het energieverbruik bevordert. Het middenconsole is voorzien van nieuwe knoppen voor bijvoorbeeld de EV-priority modus en nieuwe functionaliteiten zoals de rijstanden SNOW en SPORT.

De nieuwe Outlander PHEV-2019

EXPRESSIEF
EXTERIEUR

Led-technology

TECH-LOOK
KOPLAMPEN

Nieuw ontworpen Led ‘tech-look’ koplampen en rechthoekige mistlampen markeren de wijzigingen aan de voorzijde. De led-koplampunits zijn uitgevoerd met led-dagrijverlichting voor extra veiligheid overdag, en geven het model een onderscheidend voorkomen, ook in het donker.

Sterk voorkomen

EXPRESSIEVE
GRILLE

De grille, met zijn zwarte middensectie, omlijst door bumperelementen, verraadt de kracht en prestaties van de Outlander PHEV. De chromen accenten aan weerszijden versterken de stijlvolle uitstraling van deze hoogwaardige SUV.

Oogverblindend design

18 inch
two tone
velgen

Hoogwaardige kwaliteit en een stijlvolle look met de two-tone 18-inch lichtmetalen velgen.

Smartphone link
display audio

Verbind simpelweg uw smart-phone met de Smartphone Link Display Auto en bedien uw telefoon met het touch-screen.

Meer

Smartphone link
display audio

Verbind eenvoudig uw smartphone met de Smartphone Link Display Audio en bedien uw telefoon met het touchscreen of met uw stem. Zo kunt u eenvoudig navigeren, muziek luisteren, telefoneren en nog veel meer zonder uw handen van het stuur te hoeven nemen

BRAKE AUTO HOLD

Bij het wachten voor een verkeerslicht zorgt de functie Brake Auto Hold ervoor dat het voertuig blijft stilstaan. Ook als u het rempedaal loslaat.

Meer

BRAKE AUTO HOLD

Bij het wachten voor een verkeerslicht zorgt de functie Brake Auto Hold dat het voertuig stil blijft staan. Ook als u het rempedaal loslaat. Door het gaspedaal te bedienen, worden de remmen vrijgegeven.

De parkeerrem is eenvoudig te bedienen met een schakelaar op de middenconsole. Trek deze met een simpele vingerbeweging omhoog om de parkeerrem te activeren of druk deze in om te deactiveren.

Ruimte in overvloed

Ruimte biedt de Outlander PHEV-2019 in overvloed, zowel op de achterbank als in de 450 liter grootte kofferruimte.

Meer

Ruimte in overvloed

Ruimte biedt de Outlander PHEV-2019 in overvloed, zowel op de achterbank als in de 450 liter grootte kofferruimte.

Omdat de elektrische componenten zorgvuldig zijn weggewerkt onder de vloer en de laadruimte, is de PHEV van binnen even groot als de uitvoering met alleen een brandstofmotor.

Multi around monitor

Zicht op al uw dode hoeken, zodat u altijd veilig kunt parkeren.

Meer

Multi around monitor

De beelden van de camera's voor, achter en aan de zijkanten van het voertuig (inclusief helicopterview) kunnen in diverse combinaties worden weergegeven.

Zo kan deze tonen wat zich tijdens de dode hoeken bevindt, voor veiliger parkeren.

Mooi vanuit
elke hoek

360

PHEV-SYSTEEM 2.0

Mitsubishi Motors’ veelgeroemde PHEV-technologie is verder verbeterd. De vernieuwde aandrijfaccu in combinatie met een nieuwe 2,4-liter benzinemotor met Atkinson-cyclus verbeteren het brandstofverbruik en geluidsniveau van de aandrijflijn. Bovendien geeft het hogere vermogen van de batterij en achterste elektromotor een nog dynamischer rijbeleving. De EV-priority modus en het Main Battery Warming System zorgen voor maximale EV-kilometers onder vrijwel alle omstandigheden.

Motorinhoud
2.4
Liter
Vermogen
225
PK

EV priority
modus

Met een druk op de EV-priority-schakelaar krijgt het rijden op elektriciteit voorrang, zonder dat de benzinemotor aanslaat. Handig voor als je veel korte stukjes rijdt en gewoon gebruik wilt maken van de airco en/of de verwarming. Of als je geruisloos en 100% elektrisch door de stad, in je eigen straat of tijdens vakantie op het terrein van de camping wilt rijden. De EV-priority modus voorkomt dat de brandstofmotor bijspringt zolang er nog voldoende vermogen in de batterij zit, ook als het economischer zou zijn om op brandstof over te gaan.

Actieradius EV
55
Kilometer
Actieradius benzine
600
Kilometer

Super-All Wheel Control

Super-All Wheel Control is het unieke vierwielaandrijfsysteem van Mitsubishi. Dit zorgt voor optimale controle en veiligheid door de aandrijf- en remkracht optimaal te verdelen tussen de vier wielen. Deze 4WD-technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige wegligging. In de 2019-versie zijn aan de rijstanden NORMAL en 4WD LOCK twee nieuwe standen toegevoegd: SNOW en SPORT

Extra controle

Snow mode

SNOW zorgt bij gladde omstandigheden voor makkelijker wegrijden en een aangepast bochtengedrag. Ideaal bijvoorbeeld tijdens de wintersport.

Extra zekerheid

Normal mode

NORMAL biedt solide 4WD-prestaties onder uiteenlopende omstandigheden. Zo rijdt u stabieler door bochten en kunt u veiliger uitwijken, zelfs op gladde wegen of ondergrond.

Extra power

Sport mode

SPORT voor de sportieve rijder, maximaal koppel meteen voorhanden. Het levert ‘instant’ acceleratie en een dynamisch bochtengedrag.

Geavanceerde
veiligheid

Adaptive cruise control

De Adaptive Cruise Control houdt automatisch een gekozen afstand tussen u en uw voorligger in stand.

Bekijk Video

Forward collision mitigation system

Helpt u een frontale aanrijding met voetgangers en voertuigen te voorkomen, of de schade tot een minimum te beperken wanneer een botsing onafwendbaar blijkt.

Bekijk Video

Lane Departure Warning

Lane Departure Warning waarschuwt met een geluidssignaal als u per ongeluk (dus zonder richting aan te geven) de rijbaan dreigt te verlaten.

Bekijk Video

ULTRASONIC MISACCELERATION MITIGATION SYSTEM (UMS)

Om een botsing tijdens het parkeren te voorkomen, klinkt er een waarschuwing zodra sensoren voor of achter een obstakel dichtbij waarnemen.

Bekijk Video

Krachtig & zuinig

De voordelen van PHEV rijden

Het innovatieve plug-in hybride-EV-aandrijfsysteem van de Outlander PHEV-2019 combineert het beste van twee werelden. Opvallend krachtige prestaties, maximaal comfort en rijplezier en tegelijk een minimaal energieverbruik. Praktisch en geraffineerd.

De oplaadtijd via een normaal stopcontact bedraagt ongeveer 5 uur. Met de zogeheten Mennekes-kabel, geschikt voor oplaadpunten tot 16 ampère, is dit 4 uur. Daarnaast beschikt de Outlander PHEV-2019 over een snellaadaansluiting (Quick Charger), waarmee het accupakket bij een snellaadstation in circa 25 minuten tot 80 procent kan worden opgeladen.

Elektrisch zo veel en zo vaak als het kan; benzine als het moet.

Hoeveel km rijd je per dag?

Week/werkdagen

60
km/dag

Weekend

20
km/dag

Laden op het werk

Laden thuis

Laden in het weekend

Je huidige auto

Verbruik

14
km / l

Brandstofprijs

€ 1,65
EURO/l

Outlander PHEV

Sportieve rijderZuinige rijder

Verbruik benzine15km/l

Elektrisch bereik45km

Benzineprijs

€ 1,65
EURO/l

Electriciteitskosten

€ 0,23
EURO kwh
Sluiten

Brochure aanvragen

De lokale Mitsubishi Motors dealer zal uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Pdf downloaden