Blood In Blood Out website

Het beheer, de bemiddeling en de verkoop van domeinnamen

KOSMONAUTS is ontstaan vanuit de domeinnaamhandel. Oprichter Jim van Aalst, een domeinhandelaar die actief handelde op de domeinenmarkt, heeft vanuit de behoefte van klanten de stap gemaakt naar het ontwikkelen van websites. Inmiddels is de domeinhandel op een lager pitje maar dit neemt niet weg dat wij nog steeds bemiddelen voor diverse klanten.

Digitaal vastgoed

Domeinnamen zijn net als vastgoed. U kunt uw domeinnaam inzetten om meer omzet te genereren. Maar ook om uw marktpenetratie te vergroten. Bijvoorbeeld een bakker die brood.nl heeft. Of een telefoonwinkel die telefoonkopen.nl bezit. - Het zijn maar een aantal voorbeelden van het verbreden van uw aanwezigheid in uw branche.

Blood In Blood Out website

Partner in uw digitale vastgoed

KOSMONAUTS is uw partner op het gebied van domeinregistraties, beheer van uw portfolio, strategische bemiddeling, aankoop of verkoop van domeinnamen. Wij weten wat uw domein waard is. Of weten wat een redelijk aankoopbedrag is in deze toch al vreemde en vaak onduidelijke markt.

Uw domein is bij ons in goede handen. Wij registreren en beheren uw domein. Maar kunnen ook actief voor u op zoek gaan naar een nieuwe koper van uw domeinnaam.

Geïnteresseerd? U kunt altijd contact met ons opnemen.