Webshop ontwikkelen

Winkelen op internet neemt de laatste jaren gestaag toe. Ondanks de crisis presteren webshops ieder jaar weer beter met een hogere omzet en meer klanten die online hun aankoop doen. Daarnaast zien steeds meer consumenten het gemak in van online winkelen. Het gemak van thuis bezorgen en het ophalen bij het postkantoor of een ander adres maakt het voor consumenten een ideale oplossing naast een druk leven.

Een webshop is niet meer weg te denken op internet. Steeds meer ondernemers starten naast hun fysieke winkel een webshop. Sommige besluiten zelfs enkel nog online te verkopen. In beide gevallen kunnen wij uw webshop ontwikkelen. Naast het aanbieden van uw assortiment kunnen wij dit live synchroniseren met uw voorraadbeheer. Zo verkoopt u nooit een product dat u niet kunt leveren.

Ook uw relatiebeheer met de klant kunnen wij voor u inrichten. Daar zijn diverse oplossingen voor beschikbaar. Wij zorgen dat uw webshop altijd top-of-mind is bij uw huidige klanten.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS