SEO / Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is voor een commerciele website meer regel dan uitzondering. Het is belangrijk dat u zorgt voor een goed ingedeelde website. Daarnaast moet u er voor zorgen dat uw website dusdanig wordt opgebouwd dat alle informatie die u wilt weten als klant ter beschikking hebt op uw website.

Zoekmachines zijn zo ingericht dat deze de website "crawlen". Dat betekent dat een zoekmachine de hele website doorzoekt naar teksten en afbeeldingen. Deze worden opgeslagen in een hele grote database en gekoppeld aan uw website. De teksten worden gescand op veel voorkomende woorden. Door een algoritrme dat zoekmachines gebruiken wordt de website geplaatst binnen de zoekmachine op een positie.

Wat doen wij?

Wat wij doen bij zoekmachine optimalisatie is het zorgen dat een website zo hoog mogelijk scoort op een bepaalde zoekterm of op meerdere termen. Binnen deze zoekmachine optimalisatie kijken wij naar een heleboel verschillende aspecten.

Het belangrijkste is de tekst op uw website. U moet zorgen voor duidelijke en unieke teksten die geschreven zijn voor uw website. Zoekmachines bestraffen uw website voor het klakkeloos overnemen van teksten met een lagere ranking (positie) binnen de zoekresultaten. Wij kunnen voor u een professionele vertaling van uw huidige teksten leveren in goede webteksten. Geschreven door een ervaren copywriter.

Update uw website

Daarnaast is het van belang om te zorgen voor constante updates. Een website die nooit bijgewerkt wordt is voor een zoekmachine niet interessant. Websites die hun inhoud wel regelmatig updaten krijgen voorrang. Naast dat zoekmachines een geupdate website waarderen zien uw klanten ook dat uw bedrijf op internet actief is. Dit wekt vertrouwen in uw onderneming. Een website met het laatste nieuwsbericht uit 2010 is natuurlijk geen visitekaartje. Er zijn allerlei manieren om uw website bij te houden zonder dat u daar elke dag uren aan kwijt bent. Wij kunnen voor u maandelijks of zelfs dagelijks uw website bijhouden.

Laat uw website linken

Daarnaast zijn links vanaf andere relevante websites erg belangrijk om een goede positie binnen de zoekmachines te verwerven. Wanneer veel andere websites naar uw website linken is dat voor een zoekmachine een bewijs dat je website meetelt op internet. Dit wordt beloond met een hogere ranking binnen de zoekmachines. Wij gaan voor u op zoek naar goede ‘linkpartners’ om zo een betere positie van uw (en die van uw linkpartner) website te verwerven binnen zoekmachines.

Pas op!

Er zijn genoeg bedrijven op internet te vinden die mooie resultaten verkondigen binnen 1 week. Of binnen een dag. Deze bedrijven kunnen uw website reputatie voor altijd beschadigen. Meestal zijn deze prestaties van korte duur. Wanneer zoekmachines doorhebben dat uw website op een onnatuurlijke manier wordt gepositioneerd door allerlei malafide websites straffen zij dit af door uw website fors in ranking af te laten nemen of in het ergste geval volledig te verwijderen uit de zoekresultaten.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS