Online marketing

KOSMONAUTS is gespecialiseerd in het opzetten van marketing acties en het promoten van een product of dienst via internet. Daarbij werken wij eerst met u samen aan een plan van aanpak waarbij we het doel van de marketing actie nooit uit het oog verliezen. Deze acties worden zorgvuldig opgezet en ontwikkeld op ons kantoor. Een actie kan bestaan uit verschillende onderdelen. Veel voorkomende campagnes vinden plaats op Social Media (Facebook, Twitter, etc.) maar mixen wij ook zorgvuldig met andere slimme marketingkanalen.

Ook kunt u bestaande klanten aan persoonlijke acties koppelen. Het voordeel hiervan is dat uw klant zich meer betrokken voelt bij uw bedrijf en uw actie. Het is wel van belang dat een marketing actie op de goede manier doet. Een verkeerd opgezette actie kan ook averechts werken. En dat is precies niet de bedoeling.

Wij bespreken graag met u de opties. Neem contact met ons op.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS