Mobiele sites

Mobiele websites zijn niet meer weg te denken in de huidige tijd. Het aantal mensen met een smartphone stijgt elk jaar. Het is een unieke kans om deze bezoekers voor u te winnen met een mobiele website. Als u nog geen mobiele website heeft wordt het nu tijd. Uw klanten schreeuwen er om!

Kleine scherm

Omdat deze telefoons vaak niet geschikt zijn voor de volledige website (te grote plaatjes, te lange onleesbare teksten) is het belangrijk om het ontwerp voor een mobiele website aan te passen aan het kleine scherm. Veelal is het een simpelere versie van uw originele website.

Door de verschillende schermverhoudingen (staand of liggend), is het van belang dat het ontwerp zich daar op aanpast. Een goede mobiele website maakt hier gebruik van.

Gebruik

Een mobiele website wordt gebruikt op een andere manier dan een 'volledige' website. Het doel van een mobiele site is het informeren van een huidige of potentiele klant met informatie die hij of zij nodig heeft onderweg. Een goed voorbeeld hiervan is de routebeschrijving naar uw kantoor, het telefoonnummer, het e-mailadres en andere nuttige productinformatie. U kunt bijvoorbeeld ook de status van een levering (als u een webshop heeft) via de mobiele site communiceren, etc.

Het overdadig gebruiken van beeldmateriaal is niet verstandig. Dit maakt de laadtijd van uw website beduidend langer. Mobiele telefoons beschikken niet over een snelle internetverbinding en uw klanten hebben te maken met een datalimiet. Wanneer u uw klanten onnodig veel data laat downloaden zullen zij uw website wegklikken.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS