Content Management Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is van belang om de website up-to-date te houden. Een goed Content Management Systeem onderscheidt zich van andere systemen in zijn eenvoud. Veelal zie je erg complexe Content Management Systemen die helemaal niet handelbaar zijn. Deze zijn vaak ontwikkeld vanuit de gedachte van een programmeur. Programmeurs zijn complexe menustructuren en onduidelijke technische termen gewend. Maar een website moet juist beheersbaar zijn voor de eindgebruiker. Wanneer een Content Management Systeem niet duidelijk en gebruiksvriendelijk is heeft u als eigenaar al snel geen zin meer om uw website bij te werken. Dit is natuurlijk nooit de bedoeling van uw website.

Selectie van Content Management Systeem

Omdat er op dit gebied diverse Content Management Systemen beschikbaar zijn bekijken wij samen met u welk systeem u het meest toegankelijk vind en welke aansluit bij uw project. Het bijhouden van een complete webwinkel met producten, klanten, kortingsacties en nieuwsbrieven vergt een heel ander Content Management Systeem dan een simpele website. Wij zijn ons hiervan bewust en proberen goed te luisteren naar u om zo het beste systeem aan te adviseren.

Trainingen

Wij geven desgewenst ook graag een training om uw kennis van uw huidige Content Management systeem bij te spijkeren. Wij hebben verstand van de meest uiteenlopende Content Management Systemen. En zijn nooit te beroerd om even met u mee te kijken.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS