Banners

Banners zijn er in vele soorten en maten. Veel banners worden ontwikkeld voor een publishers network. Je kan dit zien als een uitgeefinstantie van banners dat op diverse grote / specifieke websites (nieuwssites, blogs) ruimte beschikbaar stelt om uw reclameuiting weer te geven. (vergelijkbaar met een advertentieruimte bijvoorbeeld naast de snelweg) Op basis van de door u geselecteerde formaten kunnen wij deze banners voor u ontwikkelen. Desgewenst met speciale tracking codes om de effectiviteit van uw banners te berekenen.

Er zijn naast de standaard soorten banners ook speciale acties mogelijk;

  • Floor-ads (aan de onderkant van de browser)
  • Expandable banners (Uitklapbaar)
  • Skybox-ads (boven en rechts van de website)
  • Interactieve banners (reageren op uw muis, etc.)
  • Take-over-ads (Banner over gehele website)

Flash of HTML 5 banners

Banners die bewegen worden niet alleen maar in Flash meer ontwikkeld. De techniek is zich aan het verschuiven naar HTML5 banners. Het voordeel is dat u maar 1 versie van uw banners hoeft te ontwikkelen voor alle beschikbare apparaten. Aangezien uw ipad en iphone geen flash ondersteunt zal uw Flash banner niet zichbaar zijn op de iPad / iPhone.

Een vervangende GIF banner is niet meer voldoende om uw potentiele klanten te verleiden. Een HTML5 banner kan dan uitkomst bieden.

Heeft u interesse?

Leuk! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. KOSMONAUTS zit in Amsterdam op de NDSM-werf. Een hele inspirerende lokatie, 10 minuten varen vanaf het Centraal Station Amsterdam of direct aan de ring! (Gratis parkeren)

Fast facts about KOSMONAUTS